FireBoX
Mazinani

شرکت ساخت جعبه آتش نشانی و فایر باکس مزینانی اولین و معتبر ترین مرکز تولید تخصصی جعبه آتش نشانی استیل مدرن می باشد با تولید محصولات متنوع و منحصر به فرد سعی در بهینه سازی در زمینه ی تولید می باشد شرکت مزینانی با نیم قرن سابقه فعالیت در زمینه ی تولید فایر باکس دارنده ی ایزو 9001 و عضو انجمن کیفیت ملی در زمینه ی تولید می باشد

جدیدترین محصولات مزینانی

راهنمای استفاده از کپسول آتش نشانی

در زمان آتش سوزی به همه افراد استرس زیادی وارد می شود و شاید همین موضوع باعث شود که اتفاقات ناگواری زیادی رخ دهد و همه این اتفاقات بعد از آتش سوزی به یک دلیل است: "عدم آگاهی از این که در زمان آتش سوزی باید چه کرد!"
از طرفی امروزه در بیشتر مکان هایی که امکان آتش سوزی وجود دارد، کپسول آتش نشانی نیز هست و کاری که شما باید در چنین شرایط برای مقابله با آتش سوزی انجام دهید این است که نوع آتش سوزی را تشخیص دهید، کپسول آتش نشانی مناسب برای اطفاء حریق را پیدا کنید و به صورت صحیح از آن استفاده کنید. در ادامه این مطلب از گروه مزینانی این مراحل را به صورت کامل برای شما توضیح می دهیم.

 

کدام کپسول آتش نشانی برای چه نوع آتش سوزی استفاده می شود؟

در این قسمت نوع آتش و کپسول آتش نشانی مورد نیاز برای خاموش سازی آن را با هم بررسی می کنیم:

  • زمانی که آتش سوزی در اثر مواد خشک مانند چوب، پارچه، لاستیک و... اولین چیزی که به ذهن هر کسی می رسد، این است که کدام کپسول آتش نشانی بهتر است؟ و جواب این سوال، آب است یعنی آب، برای خاموش سازی آتش مناسب و کارآمد است. به همین دلیل استفاده از کپسول آتش نشانی حاوی آب گاز بهترین گزینه برای شماست، ولی باید به یاد داشته باشید که هیچ وقت از کپسول آتش نشانی آب و گاز برای خاموش سازی هایی که در اثر اتصالی برق، مایعات قابل اشتعال و روغن خوراکی بوجود آمده اند استفاده نکنید. چرا که در چنین شرایطی شما نتایج برعکسی خواهید دید.
  • وقتی منشاء آتش سوزی مایعات باشد، روش درست خاموش سازی آتش این است که از رسیدن اکسیژن به آن جلوگیری کنید. در چنین شرایطی بهترین گزینه برای شما این است که از کپسول های آتش نشانی استفاده کنید که اصطلاحا آتش را خفه کنند. کپسول آتش نشانی پودر و گاز، کپسول آتش نشانی فوم و کپسول هالوژنه بهترین گزینه های شما در این شرایط هستند.
  • در آتش سوزی لوازم برقی یا تجهیزات کامپسوتری باید از خاموش کننده هایی استفاده کنید که در درجه اول رسانا نباشد. از طرفی اگر از کپسول آتش نشانی پودر و گاز استفاده کنید، پودر موجود در این کپسول های آتش نشانی روی قطعات می نشیند و باعث خراب شدن و از کار افتادن آنها می شود. به همین دلیل پیشنهاد ما به شما کپسول های آتش نشانی حاوی CO2 هستند!
  • در کارگاه ها و کارخانه جات ممکن است که آتش سوزی فلزاتی مانند منزیم یا آلیاژ های پتاسیم رخ دهد؛ بهترین راه حل برای خاموش کردن این آتش سوزی ها استفاده از کپسول آتش نشانی پودر و گاز است.

 

چگونه از کپسول آتش نشانی استفاده کنیم ؟

خب، تا اینجای کار فهمیدیم که در چه شرایطی باید از چه کپسول آتش نشانی استفاده کنیم. در ادامه قصد داریم روش استفاده ساده و بی درد سر کپسول آتش نشانی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید در زمان آتش سوزی آمادگی لازم برای مقابله با حوادث را داشته باشید.

در مرحله اول، ضامن یا همن پین مخصوص کپسول آتش نشانی را بکشید.

کشیدن ضامن کپسول آتش نشانی

مرحله دوم این است که در محل مناسبی برای خاموش سازی قرار بگیرید و فاصله خود را از آتش سوزی تنظیم کنید.

خاموش سازی آتش

شیر کپسول آتش نشانی را بازکنید یا اهرم آن را فشار دهید تا مایع خاموش کنند از کپسول بیرون بیاید.

فشار اهرم کپسول آتش نشانی

در مرحله بعد شما باید با توجه به این که مواد خاموش کننده کپسول را به سمت آتش هدایت می کنید و آن را خاموش می کنید، به آن نزدیک شوید و آتش را با حرکت نازل دنبال کنید تا خاموش سازی بهتر انجام شود.

استفاده از کپسول آتش نشانی

امیدواریم که این مطلب توانسته باشد که شما را در خصوص استفاده از کپسول آتش نشانی راهنمایی کرده باشد. شما می توانید برای داشتن آگاهی بیشتر در زمان اطفاء حریق مطالب زیر را مطالعه کنید:

انواع کپسول های آتش نشانی

کپسول آتش نشانی مناسب منزل

نوشتن دیدگاه

مقالات مزینانی

  • فشار پشت جعبه آتش نشانی

    جعبه آتش نشانی یکی از ابزار های مهم و کاربردی برای تامین امنیت ساختمان های مسکونی و مکان های تولیدی و صنعتی در هنگام آتش سوزی...

  • هزینه نصب جعبه آتش نشانی

    جعبه آتش نشانی ، محفظه ای است که برای نگهداری تجهیزات اطفاء حریق در محل های مختلف مثل ساختمان ها، ادارات، کارخانجات،...

  • جعبه آتش نشانی دیجی کالا

    فایر باکس یا جعبه آتش نشانی در واقع محفظه ای جعبه مانند است که برای نگهداری وسایل اطفاء حریق مورد استفاده قرار می گیرد. این جعبه ها در سایز...

  • دیتیل جعبه آتش نشانی

    جعبه آتش نشانی یکی از تجهیزات ضروری در ساختمان های چند طبقه و به طور کلی مکان های صنعتی و تولیدی است که به آن جعبه F گفته می شود. وجود...

برخی از مشتریان ما

  • سایپا
  • شرکت ارتباطات زیرساخت
  • صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
  • سازمان تامین اجتماعی
  • سازمان انرژی اتمی ایران
  • شرکت ملی نفت ایران
  • شرکت آب و فاضلاب