کپسول آتش نشانی Fire Extinguisher از ملزومات اساسی در خانه، خودرو، اداره جات، مراکز فروشگاهی و … در زمان وقوع حریق به منظور مقابله با آتش سوزی می باشد. کپسول آتش نشانی عموما دارای محتویاتی همچون آب، پودر خاموش کننده و گاز CO2 است که با فشار از شیلنگ آن خارج شده و سبب خاموش شدن آتش می گردد. کپسول های آتش نشانی بسته به نیاز در ابعاد مختلفی تولید می شوند. برای مشاهده قیمت کپسول آتش نشانی در انواع مختلف به سایت مزینانی مراجعه نمایید.
کپسول آتش نشانی دارای لوله و مخزن تحت فشاری حاوی مواد مطرح شده در بالا است که با کشیدن ضامن فنری شکل در جلوی لوله خروجی آن، محتویات کپسول از آن خارج می گردد. برای اینکه عملیات اطفا حریق به وسیله کپسول آتش نشانی موفقیت آمیزتر باشد، بایستی محتویات کپسول را به سمت ماده اصلی سوختنی در گیر در آتش، هدف گیری کرد تا با توجه به مکانیسم نوع کپسول، مثلث آتش را تحت تاثیر قرار داد و منجر به خاموش شدن آن شویم، در بعضی مواقع افراد به اشتباه مواد خاموش کننده را بر روی شعله می پاشند که باعث کاهش کارایی کپسول در خاموش کردن آتش خواهد شد. کپسول آتش نشانی یکی از پرفروش ترین محصولات گروه تولیدی مزینانی است که می توانید انواع آن را در این صفحه مشاهده و اقدام به خرید کپسول آتش نشانی کنید.

فروش کپسول آتش نشانی

فروش کپسول آتش نشانی تولید شده در کارخانه های مختلف توسط مراکز فروش و برخی واسطه ها انجام می شود. مزینانی به منظور حمایت از مصرف کنندگان عزیز، فایرباکس تولید شده توسط تیم خود را با کپسول های آتش نشانی استاندارد و با کیفیت تجهیز نموده و به قیمت کارخانه عرضه می نماید.

خرید کپسول آتش نشانی

خرید کپسول آتش نشانی در انواع مختلف و با برندهای گوناگون از طریق فروشگاه مزینانی امکان پذیر می باشد. در هنگام خرید کپسول آتش نشانی می باید علاوه بر قیمت به موارد مهمی همچون ابعاد مورد نیاز، حجم کپسول، تاریخ تولید، سالم بود فلز کپسول، امکان حمل و نقل آسان، طول مناسب شیلنگ و … توجه داشته باشید.

قیمت کپسول آتش نشانی

قیمت کپسول آتش نشانی به عوامل مختلفی بستگی دارد که از آن جمله می توان به: ابعاد کپسول، محتویات کپسول آتش نشانی، برند و کارخانه سازنده آن اشاره نمود. شما عزیزان می تواند لیست قیمت کپسول آتش نشانی در ابعاد مختلف را در فروشگاه مزینانی مشاهده نمایید. قیمت کپسول آتش نشانی به نوع آن نیز وابسته است. از انواع کپسول آتش نشانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کپسول آتش نشانی بیورسال
  • کپسول آتش نشانی آب و گاز
  • کپسول co2
  • کپسول آتش نشانی فوم
  • کپسول آتش نشانی خودرو

قیمت کپسول آتش نشانی 6 کیلویی

قیمت کپسول آتش نشانی 6 کیلویی را می توانید در این صفحه از سایت مزینانی مشاهده فرمایید. کپسول آتش نشانی پودری 6 کیلویی مزینانی دارای گواهی سیستم مدیریت کیفیت می باشد که نشان از مرغوبیت آن دارد.

قیمت کپسول آتش نشانی 1 کیلویی

قیمت کپسول آتش نشانی 1 کیلویی نیز که مناسب برای منازل است در این صفحه قابل مشاهده می باشد. شما عزیزان می توانید تمامی جزئیات کپسول های آتش نشانی مزینانی از جمله قیمت آن را با یکدیگر مقایسه و سپس با اطمینان خاطر اقدام به خرید نمایید.

استفاده از گاز در کپسول های آتش نشانی یکی از قسمت های غیر قابل چشم پوشی در کپسول های آتش نشانی است که به دو منظور از آن استفاده می کنند:

  • خنک کردن محل آتش سوزی بوسیله گاز تحت فشار موجود در سیلندر کپسول آتش نشانی.
  • کمک به انجام عملیات پاشش یا همان هدایت ماده خاموش کننده موجود در کپسول آتش نشانی.

در ادامه این مطلب از گروه مزیانی در خصوص گاز های مورد استفاده در کپسول های آتش نشانی با هم صحبت می کنیم و خصوصیات و ویژگی های کلیدی که در شناخت آنها لازم است را برای شما بازگو می کنیم، پس با ما همراه باشید.

در کپسول آتش نشانی از چه گاز هایی استفاده می کنند؟

گاز های مورد استفاده در کپسول های آتش نشانی به دو دسته تقسیم می شوند:

  • گاز کربن دی اکسید یا CO2
  • هوای خشک

روند استفاده از این گاز ها در کپسول های مختلف متفاوت است و بسته به نوع ماده خاموش کننده ای که در کپسول آتش نشانی استفاده شده دارد.
در صورتی که ماده استفاده شده در کپسول آتش نشانی بر پایه آب باشد، به هیچ وجه نمی توان از گاز کربن دی اکسید یا CO2 استفاده کرد، چون استفاده از این گاز باعث می شود که آب موجود در کپسول آتش نشانی در زمان اطفاء حریق منجمد شود و به این صورت عملکرد کپسول آتش نشانی به طور کلی بهم میریزد. پس در چنین شرایطی بهترین انتخاب استفاده از هوای فشرده است، هوای فشرده گزینه مناسب برای استفاده در کپسول های آتش نشانی آب و گاز و کپسول های آتش نشانی فوم می باشد.

گاز دی اکسید کربن یا CO2 در کپسول های آتش نشانی پودر و گاز، کپسول آتش نشانی CO2 و به طور کلی کپسول هایی که خاموش کننده آن ها بر پایه آب نیست استفاده می شود. گاز کربن دی اکسید وقتی برای قرار گرفتن در مخزن کپسول آتش نشانی فشرده می شود حرارت زیادی از دست می دهد. به همین دلیل در زمانی که شما قصد استفاده از این کپسول ها را دارید، این گاز علاوه بر این که کمک می کند که مواد داخل سیلندر آتش نشانی به بیرون و به سمت آتش هدایت شوند؛ به خاطر دمای پایینی که دارد حرارت آتش سوزی را تا حد زیادی کم می کند و باعث می شود که سریعتر اطفاء حریق را انجام دهید و از پیشرفت آتش سوزی جلوگیری کنید. در ادامه در خصوص استفاده از گاز CO2 در کپسول های آتش نشانی بیشتر توضیح خواهیم داد.

نحوه استفاده از گاز CO2 در کپسول آتش نشانی

گاز دی اکسید کربن یا CO2 به دو صورت در کپسول های آتش نشانی مورد استفاده قرار می گیرد:

  • استفاده از گاز CO2 در کپسول های کاتریج بیرون
  • استفاده از گاز CO2 در کپسول های کاتریج داخل

در مورد انواع کپسول های آتش نشانی، مطالعه راهنمای استفاده از کپسول آتش نشانی و راهنمای خرید کپسول آتش نشانی می تواند بسیار مهم و ضروری  باشد.

کاتریج بیرون

همانطور که از اسم این نوع کپسول آتش نشانی پیداست کاتریج آنها که حاوی گاز دی اکسید کربن است بیرون محفظه اصلی مواد خاموش کننده قرار دارد و با استفاده از اهرم یا فلکه که راه خروجی محفظه CO2 را کنترل می کند می توانید فشار لازم برای پاشش مواد خاموش کننده را تامین کنید. این کپسول ها دارای کاتریج بیرون یک سوپاپ عملکرد دارند که در صورتی که نیاز به استفاده بیشتری از گاز CO2 باشد، به شما امکان این کار را می دهد.
در ضمن بیشترین استفاده از این نوع کاتریج در کپسول های پودر و گاز است.

کاتریج داخل

در این نمونه کپسول آتش نشانی، کاتریج مخصوص CO2 و محفظه مخصوص مواد خاموش کننده در یک سیلندر قرار دارند و روند کاری آن ها به این صورت است که وقتی شما شیر کپسول را باز می کنید یا اهرم آن را فشار می دهید، راه خروجی کاتریج را باز می کنید و فشار لازم برای بیرون دادن خاموش کننده را تامین می کنید.

گروه صنعتی مزینانی ارائه دهنده انواع تجهیزات آتش نشانی و اطفاء حریق از جمله جعبه آتش نشانی، کپسول و .. میباشد.